Over Mij

Mijn naam is Claudia Rotteveel - van Duiven. Een positieve en krachtige vrouw die vol in het leven staat. Als je aan mij vraagt waar ik vandaan kom, zal ik antwoorden; “Uit Nederland.” Dankzij mijn (internationale) opvoeding, diverse verhuizingen en reislust zie ik; Nederland als dorp, Europa als een stad en de wereld als mijn land. Vele landen heb ik mogen bezoeken en in sommige tijdelijk mogen wonen, hierdoor spreek ik diverse talen (Frans, Engels, Duits en Nederlands).

Sommige dingen in het leven hoef je echt niet alleen te doen, daarvoor kan een coach erg waardevol zijn. Soms heb je een concrete vraag, maar ook als je het even niet weet hoe je verder moet of als je bijvoorbeeld iets wilt afronden/afsluiten/verder wilt maar je weet niet hoe,  juist dan kan coaching met inzet van paarden je net dat stapje verder helpen om inzicht te geven in je situatie zodat jij verder kan op een manier wat bij jou past. Mijn culturele en arbeidsachtergrond is breed en divers, ik bespreek graag met je de mogelijkheden wat ik voor je kan betekenen.

Naast mijn coach praktijk, werk ik bij de grootste werkgever van Nederland. De afgelopen 25 jaar heb ik brede (internationale) ervaringen opgedaan. Tijdens het coachen met paarden kan ik mijn passie voor de natuur combineren met ervaring en kennis. Een combinatie waar ik veel energie uit haal en graag met anderen deel. Heb je vragen over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of complexe bedrijfsculturen, laat een bericht achter, ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Sedert 2017 ben ik internationaal gecertificeerd als coach. Ik heb bewust gekozen de opleiding te volgen bij het 'Educatief Centrum Keulseweg'. Een instituut wat getoetst is op kwaliteit en erkend is door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en EQA-geaccrediteerd is op practitioner niveau door de NOBCO (Nederlands Orde van beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council). 

Meer informatie over het opleidingsintituut en hun werkwijze klik 'hier'. 

Contact formulier