Over Mij

Mijn naam is Claudia Rotteveel - van Duiven. Een positieve en krachtige vrouw die vol in het leven staat. Als je aan mij vraagt waar ik vandaan kom, zal ik antwoorden; “Uit Nederland.” Dankzij mijn (internationale) opvoeding, diverse verhuizingen en reislust zie ik; Nederland als dorp, Europa als een stad en de wereld als mijn land. Vele landen heb ik mogen bezoeken en in sommige tijdelijk mogen wonen, hierdoor spreek ik diverse talen (Frans, Engels, Duits en Nederlands).

Sommige dingen in het leven hoef je niet alleen te doen en kan een coach erg waardevol zijn. Soms heb je een concrete vraag, maar ook als je het even niet weet hoe je verder moet of als je bijvoorbeeld iets wilt afronden/afsluiten/verder wilt gaan, maar je weet niet hoe. Juist dan kan coaching met inzet van paarden je net dat stapje verder helpen om inzicht te geven in je situatie, zodat jij verder kan op een manier wat bij jou past. Mijn culturele en arbeidsachtergrond is breed en divers, ik bespreek graag met je de mogelijkheden wat ik voor je kan betekenen.

Naast mijn coach praktijk, werk ik bij de grootste werkgever van Nederland. Ik ben, zoals men dat noemt, op straat begonnen. Na een Master opleiding heb ik als leidinggevende gewerkt met grote teams van 75 medewerkers maar ook met specialistische teams op nationaal en Internationaal niveau. Daarnaast ben ik projectleider geweest. Als coach heb ik ervaring opgedaan met; persoonlijke ontwikkling/coaching, familie coaching, familieopstellingen, Neurolinguïstisch programmeren (NLP), burn out, management development programma's, verander management (organisatie en individueel) en groepsdynamica.

Heb je vragen over je persoonlijke ontwikkeling, levensvraagstukken, vragen over leiderschap, sta je met je team/partner of zelf voor een uitdaging, lopen jullie/ of jij tegen specieke dingen aan of sta je open voor een coachsessie omdat dit voor jou op dit moment goed is want er is iets maar je weet niet wat. Wat je vraag of nieuwschierigheid ook is, laat een bericht achter via deze site. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Sedert 2017 ben ik internationaal gecertificeerd als coach na het afronden van de opleiding bij het 'Educatief Centrum Keulseweg'. Een instituut wat getoetst is op kwaliteit en erkend is door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en EQA-geaccrediteerd is op practitioner niveau door de NOBCO (Nederlands Orde van beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Meer informatie over het opleidingsintituut en hun werkwijze klik 'hier'.

Contact formulier