Wat betekend 'La Massaria'?

Dit is een combinatie van het Italiaanse woord 'masseria' en onze liefde voor Frankrijk. Een masseria is een versterkte boerderij, deze komen voornamelijk voor in Zuid-Italië. De boeren bouwden muren om hun landgoed/boerderij om zo veilige haven te kunnen bieden tegen piraten en andere criminelen. In een masseria kon men aansterken, was er voedsel en rust, binnen deze muren was men veilig.

Dit Italliaanse woord, met passende betekenis, hebben we gecombineerd met onze liefde voor Frankrijk en bewerkstellingt in ons eigen land in Laren. We hebben er onze eigen twist aan gegeven; door de 'e' in masseria te vervangen voor een 'a' en het vrouwelijke Franse voorzetsel 'La' te gebruiken. Op ons landgoed bestaan de muren uit bomen, deze omringen je met hun kracht en geven leven aan ons landgoed. De rust en natuur werken extra heilzaam en geven je de ruimte te mogen reflectren op je eigen tempo en manier.

Dit is in het kort de achtergrond van 'La Massaria', een veilige plek, waar je tot rust kan komen, in je kracht mag (gaan) staan en waar je jezelf kan ontmoeten.